Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvělý článek, pane kolego, jsem rád, že jste se také přidal. Já jsem nazval své články Tak se nám totáč vrátil. Mám pocit, že pan Kesudis byl vybrán úmyslně, aby se za něj lidé nepostavili a byl vytvořen precedens. Je to perfektní terč, Má cizí jméno, je komunista, jeho poznámka byla nechutná, plná nenávisti, ale ve znaleckém posudku se uvádí, že nazývání našich vojáků okupanty naplňuje skutkovou podstatu starého § 260, současného §403 za který je souzen. Je to čistě politický proces za neschvalování zahraniční politiky vlády.

0 5
možnosti
Foto

Ale odsoudit. K sepsání písemné omluvy do všech médií formou placeného inzerátu včetně portrétu onoho soudruha.

Zlo je potřeba potlačit v zárodku. Jinak se k němu přidá pár lidí se stejným názorem - a že se jich ozvalo dost - a budeme tu mít funkční bojůvku.

Neboť tak dlouho budeme dopřávat kdejakým darebákům svobodu, až o ni sami přijdeme.

Vzpomeňte, jak se nám "vyplatilo" to Nejsme jako oni.

2 1
možnosti

Když jsem si přečetl první dvě souvětí, tak jsem si vzpomenul, že takto podobně psali zfanatizovaní pomatenci o jistém Leopoldu Hilsnerovi. Je vidět, že dějiny se opakují a lidé se stále chovají jako ovce.

0 0
možnosti
Foto

J59a45k41u49b 39R90o83t26h

16. 6. 2015 14:53

Takhle blbý přirovnání se jen tak nevidí. Pán je asi soustruh té kreatury.:-/

3 0
možnosti

P47a80v62e97l 19K93u41l41a

16. 6. 2015 14:02

V Maďarsku odsoudil soudce popírače holokaustu k návštěvě Osvětimi. Nevím, kdo to platil,ale špatný nápad to není. Co odsoudit toho fanatika ke čtrnáctidenní dovolené na území islámského státu. A klidně mu i zaplatit cestu.

Tam.:-)

7 0
možnosti

Můžu přijít na pohřeb učitelky, kterou jsem moc nemusel a spustit: https://www.youtube.com/watch?v=PHQLQ1Rc_Js

0 0
možnosti

Nemohu souhlasit.Pokud by další frustrovaný ubožák schvaloval řádění nacistů,také by jste hájil svobodu slova a právo na názor?Schvalování teroru radikálních islamistů,které ten primitiv vydává za vlastence,odbojáře nebo afgánský lid bojující proti okupaci,je na stejné úrovni.Schvalovat teror Talibanu,který při atentátu zabil nejen naše vojáky,ale i několik afgánských dětí je nejen morální hnus,ale měl by to být i trestný čin.

2 0
možnosti

Ano, i v takovém případě hájil. Rovnou souhlasím, že řada demokratických zemí považuje popírání holocaustu za trestný čin. Osobně to považuji za čin hodný veřejného odsouzení a za čin, na který by společnost měla přirozeným vyloučením takového člověka z většiny společenských aktivit, ale neměl by být sám o sobě trestným činem. Nicméně je zde rozdíl v tom, že například v Německu zákon relativně přesně definuje, co je naplněním skutkové podstaty činu popírání holocaustu a týká se v podstatě konkrétních tvrzení, v případě propagace nacismu konkrétních symbolů. Potíž v tomto českém případě ale je, že je použit zákon, který není konkrétní a není specifický, tedy může být interpretován podle aktuálního stavu.

1 0
možnosti

On ho z toho šikovnej právník vyseká...podle mě neměl být vůbec obviněn, protože schvalování něčí smrti není to samé jako vyzývaní k trestnému činu a s tím schvalováním trestného činu je to podle mě taky na vodě, protože dost pochybuji, že to v tom Afghánistánu někdo vyšetřil a soud odsoudil, ale třeba se mýlím......Ale to nic nemění na tom, že Kesudis je s odpuštěním tydýt.....

2 0
možnosti
Foto

J64a47k20u67b 26R32o41t83h

16. 6. 2015 12:50

Musím s Vámi souhlasit, i když dodávám Bohu žel. Na druhou stranu jsem však jaksi pobouřen tím, že legislativa mi neumožňuje osobně patřičně na takové kreatury reagovat. Dokonce i plivnutím do jeho sprostého ksichtu bych se vystavil možnému postihu. Smutné.:-/

2 0
možnosti

Ano, souhlasím, že vidět letět jeho zuby vzduchem by bylo velmi osvěžující...

2 1
možnosti
Foto

z lidí, jako je Kesudis, mám hrůzu, ale trestat je, to ne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik