Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Vámi. Jsem přesvědčen, že zlepšení tohoto nesmyslného investování do zeleně, vyřeší až finanční odpovědnost za zmařené investice. Také ty, které zohyzdí jinak navštěvované místa.[>-]

0 0
možnosti
JR

J41a61n 50R50á13ž

27. 7. 2015 17:29

Něco podobného provedla v Brně sociálně demokratická radnice s Náměstím Svobody. Zvláště za právě probíhajících veder bych tam nejraději viděl  geniálního pana Bc.Onderku, jinak bývalého pana primátora, připoutaného ke svému památníku (orloj na kterém nikdo neumí přečíst kolik je hodin), který tam jako vztyčený pyj uprostřed stojí.

0 0
možnosti
AS

A92d60a49m 56S17t86a36v11a

27. 7. 2015 16:54

"Slibuji brutální názory, ale hodlám si je obhájit": Kdyby jen brutální, ale

hloupý a navíc svévolný, to je už moc!  I když, tady se naštěstí ztratíte...

0 0
možnosti
TM

Aha, dobrá - mohl byste mi, prosím, vysvětlit, v čem, je problém? Kde tkví ona hloupost názoru, že když něco funguje, má se to udržovat a nikoliv rozkopat a předělat? Možná jste si mohl všimnout, že nemám nic proti odstranění dosti nehezkých vstupů do metra - i když varianta s nezastřešením a odváděním vody není šťastná. Nemám nic proti rekonstrukci Vinohradské, zvláště, pokud u dolní paty náměstí vznikne dlouho slibovaný přechod (neboť ten tam díky poťouchlým původním plánovačům chybí a tamní vstupy do metra nemají pojízdné schody - což je pro kočárky a starší lidi poněkud problém). Nebo snad plány Prahy 3 vypadají naprosto jinak?

1 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik