Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka, svému prezidentovi rozumí. A z toho vycházejme.;-D

1 0
možnosti

Mi to Zemanovo přeřeknutí data tolik nevadí, ale vadí mi to, jak minulou středu v Bruselu reprezentoval ČR na zasedání členských států zemí NATO. To byla ostuda a všimly si toho zahraniční agentury. Naši jeho hradní poskoci ani jej nepřiměli přiblížit se k Trumpovi, natož aby si podali ruce. Ale oblbovat nás návštěvou Zemana v Bílém domě uměli v zimě perfektně.

3 0
možnosti

V projevu takto významného politika (dle funkce nikoli dle charakteru) se jedná o zásadní nepřipravenost projevu. Je to způsobeno jeho vlastní arogancí a přesvědčením, že číst napsaný text je pod jeho úroveň. Pak dochází k podobným omylům, které jsou pochopitelně trapné. Projev spatra pak považuje za důkaz své vysoké inteligence, což pravděpodobně zapůsobí jeho přízemní voliče.

2 0
možnosti
Foto

Naprostý nesmysl. Pro porozumění tomu co chtěl pan prezident říci je naprosto lhostejné, kdo před válkou byl britským ministerským předsedou a podobně.

0 2
možnosti

těsně vedle je vedle ale udělá to stejnou práci....jestli vás kulka trefí přesně do středu srdce nebo o půl centimentru vlevo..je z hlediska výsledku perfektní trefa se stejným výsledkem.....

Nikdo nemá takovou paměť aby si pamatoval celé lidské dějiny včetně všech letopočtů a událostí po celém světě........a tak může být zábavné malé omyly opravit...ale nic víc...........velmi často je smyšlená povídka poučnější než perfektně převyprávěná telefonní kniha dějin bez návazností a bez vztahů a bez kontextu....lidé čerpají z toho kontextu........

5 7
možnosti

I98v31o 15H26e42b94e21l97k94a

30. 5. 2017 14:12

Stejně jako bude těsně vedle, jestli mají popravit Daniela Bartoše nebo Dalibora Bartoše. V kontextu pořád bude jeden mrtvej Bartoš.

Říkat to někde u piva, nemám s tím problém. Říkat to jako veřejný projev, který si připravujete. To je ostuda. Nebo něco ještě horšího.

8 1
možnosti
Foto

Dala jsem karmu, i když dle mého jste zbytečně akurátní.;-) Velká část Zemanova voličstva podle mého nezná ani Chamberlaina, ani Daladiera, a dokonce ani Churchilla, Thatcherovou nebo královnu Alžbětu. A vy byste chtěl, aby znali nějakého Baldwina. (Možná tak Aleca):-) Zeman ví, komu jsou jeho slova určena.

9 0
možnosti

No a? Hlavne ze znaji Vladimira Vladimirovice Putina.

3 0
možnosti
Foto

Není důležitá litera zákona, ale jeho duch. A prezident, i ořes tyto drobné nepřesnosti ducha zcela dokonale zachoval.

Ale, samozřejmě, ti kdo se bojí jeho případného dalšího vítězství, se rýpou v každé maličkosti.

Naštěstí, prezidentovým příznivcům to nevadí. Když přežili ty ruské výtržnice, pak hravě přežijí i toto.

A prezident je činný a zaměstnaný člověk a nemůže každý projev psát s ohledem na všechny hnidopišné detaily svých protivníků. To by jen ležel v encyklopediích.

5 18
možnosti
Foto

Argumentaci "duchem zákona" lidé jako vy obvykle vyčítají "pražské kavárně". A ejhle, najednou je "duch zákona" dobrý.

7 0
možnosti

Každý někdy plácne nějakou kravinu, o tom žádná ale představme si, že by takovéto historické nesmysly vykládal učitel v hodinách dějepisu, jaké mínění by jeho žáci o něm asi měli? Prezident má tým lidí se kterými se může a vlastně i musí o svých veřejných projevech radit a případné chyby v nich odstranit, to , že tak nečiní svědčí o jeho aroganci hlouposti a pohrdání lidmi.

19 1
možnosti
Foto

To nejsou historické nesmysly, ale historické nepřesnoti.

1 7
možnosti

Vůči p. Zemanovi jsem smířlivý, neberu jej vážně - teze, občan prezidenta nepotřebuje, naopak on se musí ucházet, tedy i podbízet ... Uzavírám s kýmkoliv sázku, že následným prezidentem již nebude. Vše má své tempo a vývoj. U něj je to přirozená okoukanost - přechod i obdivované lidovosti do stavu té hospodské ... Reaguje se na to ... Nejpodstatnější je ovšem příchod nepřítele neočekávaného - Jeho reálného zdraví . Předpokládám, že pokud spatří stagnaci - pokles svých preferencí - (mj. Drahoš s Horáčkem jej součtem již porážejí), zváží a elegantně se klání vyhne. Ruku na srdce, dokázal vše, zapsal se - dobře x blbě ... Být jeho ženou, tak pravím - Muži, proboha, kdy začneme už konečně žít !? ... :-)

1 0
možnosti

Asi bych vsadil proti Vám. Bohužel.

2 0
možnosti
Foto

Projev v Lidicích, měl zásadní chyby. Nebyl přednáškou o historii a navíc, pronesl jej ,,nějakej" Zeman;-)

1 0
možnosti

Když pominu ty chyby, tak se vlastně sám prohlásil za stejného slabocha. Jinak by něco podnikl proti Ruské invazi na Ukrajinu. On se ale chová hůř než ten Daladiér s Chmberleinem. ;-(

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS