Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady jsou všichni kolektivní hlupáci. Všechno ovládá drogová, pedofilní, špionská sekta a lidi se nechají jimi manipulovat.

0 0
možnosti
Foto

Hugo Chavez nemohl tušit, že si USA začnou plundrovat vlastní zem, aby se domákly ropy a plynu z břidlic.

0 2
možnosti

O86t35a 39K14i58n78c

1. 7. 2017 18:33

Dost dobře napsáno, ode mne karma.R^

4 0
možnosti

Bolševik, je v jádru cizopasník.

3 0
možnosti
Foto

Jsem moc rád že blog je o bolševicích. A podívejte se kdo v tričku krásné barvy je tu obhajuje do roztrhání těla. Jak signifikantní a úsměvné R^.

10 0
možnosti
Foto

On ten starý vtip, že pokud bude vládnout bolševik na Sahaře, dojde časem písek, je nadčasový a vysoce pravdivý. Zoufalství je v tom, že ačkoli NIKDE a NIKDY ten komunismus nefungoval, pořád se najdou bloudi, kteří jej budou vychvalovat a pokoušet se opakovaně o instalaci.

Autorovi karma a lidu Venezuely přání, aby to netrvalo dlouho. R^

18 0
možnosti
Foto

Zajímavé ale je, že když ten bolševik vládnul na Sahaře, tak z totálně zaostalého státu vybudoval stát s nejvyšší životní úrovní v Africe. A když jsme toho bolševika umučili, tak ten písek na Sahaře dochází "demokratům", kterým jsme pomohli k moci.

3 9
možnosti

BOLŠEVIK HLUPÁKEM NENÍ, NAOPAK JE MAZANÝ ! Maduro již pobil 100 osob, může ještě 120 dalších, má rezervy. Pak se dostane na počty našich, odsouzených ! Poté povládne asi 40 let a vše totálně zkrachuje. Opět se nic neděje - vládní klika pak bude privatizovat, peněz dost ... Madurův režim stále bude mít 15% oblibu, získá dokonce imunutu, odloží ošoupané Volhy - přesednou si do Mercedesů, BMW ... Právě tito lidé budou zcela oprávněně volat to své Ale opravdu, zlatí komunisté - již ani na schůze chodit nemusíme , paráda ... ! Nekonečný model :-)

... .

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že ta krachující Venezuela má více než 2x vyšší HDP než Ukrajina, kde jsme násilím zavedli "demokracii" přesně podle západních not a bolševiky jsme vyhnali.

A Kuba, o které všechna mainstreamová média tvrdí jaká je tam neuvěřitelná bída, má HDP na obyvatele skoro 3x vyšší než Ukrajina.

Jak je to možné, když je "bolševik kolektivní hlupák"?

1 6
možnosti
Foto

Petříku a vy si myslíte že jste kolektivní nebo individuální? A proč sem zase taháte svou oblíbenou Ukrajinu a Vámi nenáviděnou zastupitelskou demokracii když je blog o Venezuele? Není to už určitý druh postižení?

7 0
možnosti
Foto

velmi chytrý článek autora o hloupých bolševicích Rv

0 0
možnosti

S velmi "chytrým" komentářem... :-P Rv

10 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik