Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

A nebol by blog o amerických boľševikoch? Tých čo uvalili sankcie na súkromné spoločnosti iných štátov podieľajúcich sa na výstavbe Nord Stream? Tých čo pod hrozbou blokácie tlačia do znárodnenia sociálnej siete TikTok v USA? Tých, čo požadujú po amerických výrobcoch hardware a software zadné vrátka pre potreby tajných služieb, ale za podozrenie že obdobné zadné vrátka používa čínsky technologický gigant mu blokujú nákup technológii? Keď už kritika, tak prečo len jednostranná? Čína nerobí nič iné, čo by už roky rokúce nepoužívali Spojené štáty americké! Zvláštne je že u Číny to trollom vadí, a majú plnú hubu boľševizmu, ale keď rovnaké kroky urobí USA, tak je to demokratické opatrenie na ochranu štátnych záujmov.

1 0
možnosti
ZJ

.... jo a R^! A karma ... samozřejmě!

2 0
možnosti
Foto

Karma za jasná slova bez kličkování (jako např. u paní Lhotské)R^

7 0
možnosti
JK

Jestliže při oficiální návštěvě z Číny naše policie pomáhá čínským hordám v násilnostech, kriminalizuje oponenty za jejich názor, jestliže ústavní činitelé píší pokorně omluvný dopis do Číny, jestliže se klaní v přímém přenosu před letadlem s dodávkou předražených šuntů, pak komunisti z Číny už chtějí poslušnost ve všem. Největší vtip byl Babiš v TV, když prohlásil, že on má páteř rovnou, jo a to se ještě nenarovnal od toho letadla.

Komunisty ničit, nebo ignorovat, cokoliv od nich vzejde je jen zmar, lži a hrůza.

6 1
možnosti
AN

A90l53e58š 85N44o30v69á41k

10. 9. 2020 8:05

1. Objednávka pian Petrof nebyla odmítnuta, jen pozastavena

2. Co když se odběratel rozhodl sám, bez partajních telefonátů? prostě mu nebyla Vystrčilova cesta sympatická. Ani u nás není názor na tuhle akci jednotný.

3.Piána Petrof nakonec odkoupí miliardář Komárek. Tomu asi Cesta sympatická byla, dá se to s přimhouřením obou očí považovat za sponzorský dar ODS...

4. vnucuje se otázka: kdyby byl dnes předsedou vlády Fiala, došlo by vůbec k Cestě?

0 5
možnosti
SB

Zejména otázka č. 4, kterou si tady kladete, je zajímavá.

4 0
možnosti
MS

R^ Tak takhle si představuji rovnou páteř, kterou vaši oponenti nebudou mít, ani kdyby spolkli pravítko.

6 0
možnosti
AN

A92l55e97š 14N21o21v33á58k

10. 9. 2020 8:07

opravdu má Vystrčil rovnou páteř, když v zahraničí pomlouvá politický systém v ČR? Když neuznává základní diplomatická pravidla?

1 8
možnosti
SB

Politika jedné Číny je politika Pekingu. Jakou politiku budeme dělat my, to je naší věcí.

Přesně tak to píšete.

Ale měli jsme už řadu ministerských předsedů z řad ODS a řadu ministrů zahraničí z řad stran, které nyní stojí za Vystrčilem, avšak ani jedna z těchto vlád neuznala Tchaj-wan za samostatný stát a všechny ho uznávaly jako součást Číny.

Takaže kritikové Vystrčilovy cesty na Tchaj-wan berou naše neomarxisty za slovo. Odvolávají se pouze na to, co například Schwarzenberg sám v praxi činil.

2 2
možnosti
JK

On je Vystrčil uznal jako samostatný stát? Zase lžete.

5 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik