Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je pravdou, že politická turistika u nás je a vždy byla dost rozšířená a že to asi není úplně normální. Lze asi ještě pochopit přestup do strany s podobným politickým programem, zejména pak když domovská strana začne zrazovat své ideály (viz ČSSD pod vedením Hamáčka).

Méně pochopitelné je, když se někdo na vysoké škole rozhodne "po důkladném rozvažování" vstoupit do politické strany a už po roce přeběhne jinam - viz vstup Adama Vojtěcha do ODS. To je pak jasné, že je to jen o kariéře......

Za blog karmaR^.

1 1
možnosti

Vojtěch byl z marasmu v ODS rozčarován.

Jinak ale jej samotní zaměstnanci ministerstva hodnotili jako nejpracovitějšího a nejschopnějšího ministra zdravotnictví. Možná jej Válek ale trumfne, i když mluví brněnštinou.

;-)

1 0
možnosti

Pane Marek - píšete jako klasický český novinář.

A propó - co jste vystudoval vy, když máte tak jasný názor na školy a profese ?

Rozmazáváte naprosto nepodstatné - tedy marginální věci a děláte z nich případ století. Každý z přestoupivších politiků si musí sám sáhnout do svědomí, proč mění politický dres. Nějaká stínová vláda je jen diskuzní kruh, bez jakékoliv důležitosti. Nás zajímá především to, co udělá vláda současné Národní fronty a zatím to moc na chlubení není, ale kdo ví, třeba budeme v budoucnu jásat nad její osvíceností.

Protesty zemědělců proti vládě jsou ale takovou malou výstrahou, stejně jako nově zamýšlené dotace na elektromobily pro milionáře.

;-(;-(;-(

3 4
možnosti

Protesty zemědělců nemají vůbec podporu veřejnosti a vyzní do ztracena, i když se bude vrchní agrobaron hodně snažit.:-P

2 2
možnosti

J42a26n 93D33o20u10š14e23k

21. 1. 2022 9:27

Ach ty stínové vlády. Jsou k ničemu, ale musí být i když být nemusí.

0 0
možnosti
Foto

Mohl bych vědět, co máte proti Ekonomické fakultě VŠB-TUO?

2 0
možnosti
Foto

J36o52s91e93f 93B26á80r15t57a

21. 1. 2022 17:46

Asi nedosahuje úrovně plzeňských práv.

1 0
možnosti

J84a51n 96R70á34ž

21. 1. 2022 9:09

Jednostranně zaměřený článek má nulovou vypovídající schopnost, i když analýza cestování mezi politickými stranami u čelních politiků je dobrý nápad.

4 1
možnosti

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. To znamená, že tahle stínová vláda může na tu současnou metat maximálně molitanové míčky. ;-)

2 0
možnosti

Tak proto je ANO tak oblíbené, potkává se v něm spousta pohledů na svět a produkují to co se líbí velké části lidí a v jejich prospěch.

Je úžasné, když ke své práci opozičních poslanců zvládnou ještě kontrolovat ministerstva. Nejspíš proto, že se chtějí vyhnout trapnému odsuzování všeho bez konkrétních vědomostí, tedy to co zejména poslední dva roky předváděla minulá opozice. Tedy mimo hlásání o svých plánech jak vše dělat lépe a které ještě do dneška nikdo neviděl.

1 1
možnosti
Foto

Pokud v ANO se objeví někdo s jiným pohledem na svět, než jeho vůdce, je nemilosrdně vypuzen.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS