Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Je tu ale ještě jeden aspekt. Máslo nemusím mít/jíst rok, dva, nebo vůbec. Jsou tu alternativy, některé dokonce levnější. Ovšem k plynu jich moc není, nebo pro některé výroby žádné, či rychle zaměnitelné. (Nemluvím jen o topení.)

0 0
možnosti
JR

J30a22n 67R13á91ž

9. 9. 2022 18:17

Připomněl jste správně, že o domácnosti jde reálně až sekundárně. Doma můžeme šetřit, ale šetřit nemůže pekárna, výrobce hnojiv nebo sklárna, či hliníkárna... například. O to, aby vubec měly plyn, popřípadě ho měly za slušnou cenu provozy, které bez plynu fungovat nemohou a aby plyn dostaly za pro jejich ekonomickou rovnováhu přijatelnou cenu, aby nemusely zavírat, je pro nás všechny daleko důležitější, než dohadování se zda lidé mají mít doma 22 nebo18 stupňů.

0 0
možnosti
JL

Blbí to budou mít bezdomovci, možná se z nich stanou abstinenti, ale hlady těžkou pomřou - pokud vím, charity je živí. Taky se dá něco vyžbrat a vyhrabat z kontejnerů.

0 0
možnosti
Foto

Zatím můj optimismus nedokáže přehlušit nedůvěru v solidární a jednotnou dohodu EU.

1 0
možnosti
JZ

Nezmrzneme a ani neumřeme hlady. :-)

4 0
možnosti
Foto

Pokud ovšem pane Zieglere nezůstaneme trčet na ulici jako "bezdomáči", protože v Česku úplně normálně za posledních 10 let umrzlo na ulicích bezdomovců několik desítek a nikdo se nad tím z naší slavné politické reprezentace nijak zvláště nepozastavoval...! ;-(Normálka.

0 1
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik