Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Případ Střihavka neznám a nemůžu a ani nechci ho tedy jakkoli hodnotit. Souhlasím plně s tím, že jakékoli omezování vlastnického práva (tedy třeba i nejrůznější ataky paní Šabatové) je nepřijatelné a pokud se něčeho takového někdo z BPI opravdu dopustil, pak mu odsudek patří právem.

Ve všem ostatním pak s obsahem článku absolutně nesouhlasím!

Na jedné straně je v něm sice konstatování, že proces a příval masové imigrace je třeba zastavit a mnohé migranty ihned posílat zpět (aniž by bylo autorem byť jen naznačeno, jak by si to on sám představoval zabezpečit) a na straně druhé z něj čišící v podstatě krystalická nenávist proti "Konvičkovcům", Okamurovi a také prezidentu Zemanovi - tedy proti těm, kteří jako téměř jediní chtějí právě proti takovému přívalu imigrantů něco dělat a dělají.

Podle autora jsou "přitroublí, fašizující", k tradičním Evropským hodnotám mají stejně daleko jako imigranti z Mali a jsou proto "úplně stejným přívalem", který je také nutné zastavit.

Marně hledám vhodná slova, jak něco takového označit. Nejblíže tomu je asi "naprosté znechucení" z takového článku! Rv!

6 8
možnosti
TM

T42o30m63á93š 74M62a86r59e89k

13. 10. 2015 11:53

Ale mluvení a zvyšování napětí, to "není něco dělat". Je třeba postupovat striktně a přesně podle zákona, případně zákony dotvořit. Lidi z neválečných zemí v nejkratším možném řízení vracet. Lidi z válečných zemí umístit do rozumných zařízení, řešit s ostatními státy repatriace případně udělení azylu tam, kde to je dle mezinárodního práva odpovídá situaci utečence. Místo hysterických keců by se měla politická scéna soustředit na to, co je jejím úkolem, totiž aby stát fungoval podle svých zákonů. Radši lezou před kamery a cintají si pentli. zatím jenom koukáme, jak další přicházejí, místo toho, aby systém pracoval. Takže se bohužel ukazuje, že náš systém je přesně takový, jaký jsme i čekali - nevýkonný.

10 1
možnosti
Foto

Jsem z Teplic a nemám rád muslimy. To z důvodu, že se o islám zajímám a vidím, jak se v Teplicích chovají. Byl jsem na besedě. Byl jsem na besedě o islámu, který pořádala pani Volfová. Zjistil jsem, že oni o islámu neví nic, co by se za nehet vešlo. To ale netvrdím o panu Konvičkovi. Prostě jim jde jenom o zviditelnění. V Teplicích si lidé sami pořádaji demonstrace proti islámu. Pokud  přijede do Teplic Volfová, Konvička, Dělnická stran, Lev 21 a spol. na demonstraci se se  dostaví pár lidí. Prostě lidi v Teplicích je nechtějí.

1 1
možnosti
TM

T22o10m19á56š 55M11a61r54e65k

13. 10. 2015 16:04

Tak obecně platí, že není možné nutit kohokoliv, aby měl někoho rád. Tedy nemít rád muslimy je svaté právo. Osobně, ale to je opravdu osobní názor, mi připadá pořádání demonstrací proti islámu asi jako pořádání demonstrací proti suchu nebo bouřkám. Islám je jaksi objektivní fakt. Rozumím demonstracím proti nepořádku, bordelu a podobně. Nicméně celkem rád slyším, že paní Volfová davy netahne, protože to by ve mě opravdu budilo děs a vážné pochybnosti o davu :-)

3 2
možnosti
JC

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A lidé, kteří vidí, jak je jejich domov ničen nepřizpůsobivými cizinci, se prostě brání dle svých schopností, když je nebrání vláda.

8 1
možnosti
VK

do kamene tesat. Dle svých schopností......;-D

0 0
možnosti
VS

Konečně blog, který to jasně popsal. Světlá vyjímka poslední doby, kdy blogy mají sestupnou kvalitu a hodí se píše na novinky či parlamentní listy. Děkuji.[>-]

6 3
možnosti
Foto

Autore ve většině s vámi souhlasím jen s tím multikulturalismem jste trošičku mimo.

Zrovna USA neuznává multikulturalismus-naopak dlouhodobě prosazuje politiku "tavícího kotle"-tedy odhodit národní odlišnosti a stát se Američanem-ale ano právě to nefunguje a jednotlivé národy si i v USA nechávají svou identitu.

Multkulturalismus je založený na tom, že všichni musí dodržovat jednotné zákony a v rámci těch zákonů mohou žít podle svého. Je to o tom, že nikdo nesmí být diskriminován dle víry, etnika, národnosti...jediný problém vidím v tom, že někdy se zapomíná na fakt, že nebýt diskriminován znamená i nebýt pozitivně diskriminován. Každopádně multikulturalismus je nejlepší možný způsob soužití kultur-každý jiný způsob (snaha potlačit kulturní odlišnosti a zvyky) přináší více problémů.

1 6
možnosti
Foto

Merklová multikulturismus selhal.

2 0
možnosti
VK

Sice dostanete nálepku sluníčkáře, havloida, kolaboranta a zrádce...budete zapsán na index, ale ode mne máte karmu.R^

15 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik