Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Recept je jednoduchý. Odchod Babiše a Faltýnka.

5 0
možnosti
ZV

tomu sám nevěříte

1 0
možnosti
MB

A.Babiš volby vyhrál - nechť tedy vládne. Celý problém je, zda ovšem vyhrálo Hnutí Ano ? Zde vidím zakopaného psa - soudobých koaličních problémů. Ta umně vedená marketingová strategie se nyní obrací ! Nepochybuji o slušných lidech v Hnutí po republice - byli voleni oni, nebo oligarcha ? Může hnutí bez Andreje fungovat ? Do doby došetření jeho situace ? Toto považuji za dnešní problém ! Očekávám, že vláda bude, bez předčasných voleb. Pak opět drobnohled jejich podporovatelů - zcela podivných uskupení Okamury + KSČm ... Fakt, dobrá situace - nicméně tak volby rozhodly, nechť tedy vládne ... :-)

3 0
možnosti
VK

Problém slušných ANO-istů na místní a okresní úrovni je, že si nechají bez odporu vládnout svrchu. To je obdobné jako když mlčící muslimská většina, nevymete ze své "círve" islámské teroristy. Pak jsou pro ostatní lidi samozřejmě špatní všichni členové "hnutí" ANO, stejně jako všichni muslimové.

Dokud si neudělají pořádek zevnitř - tak jsou prostě zlem a ohrožením slušných lidí.

2 1
možnosti
MB

M83a54r42e21k 41B50o39t64á81n

26. 10. 2017 23:23

Díky. Dobře napsané.

1 1
možnosti
TM

T48o16m90á66š 95M79a47r69e59k

26. 10. 2017 23:27

A to se to ještě ne a ne zveřejnit celé :-) Tak snad za chvíli i s pointou

0 0
možnosti
Foto

Jediný kdo ho může nechat vládnout je prezident tím, že jmenuje babišovu vládu.

Ta pak musí přesvědčit ostatní aby ji vyslovili důvěru. Prezident zároveň avizoval, že i druhý pokus dá Babišovi.

Babiš tedy má dost času na to aby se předvedl.

Není nejmenší důvod proč by s ním jakkoliv měla nějaká strana (co jeho účast ve vládě odmítá-to jsou všechny kromě ANO)kolaborovat. Pokud chce Babiš pro naši zemi vládu s důvěrou tak má možnost se o post premiera neucházet a ve vládě nebýt.

7 2
možnosti
KD

K72a51r60e87l 30D78u43f66e30k

27. 10. 2017 0:25

Babiš může dokonce dvaktrá složit menšinovou vládu a i bez důvěry bude vesele vládnout. Vzpomeňte na Topolánkovu vládu v demisi v 2006-2007. Tam bohužel prezident nemá termíny do kdy musí pověřit další osobu vyjednáváním o vládě. A Zeman dnes jasně řekl, že i druhý pokus dá Babišovi. A asi i třetí, když pak bude kandidáta navrhovat předseda sněmovny.( Radek Vondráček z ANO) A můžem se jít před dalšími předčasnými volbami klouzat. Zima na to bude. !!! ;-(

2 0
možnosti
Foto

Na menšinovou vládu je vcelku brzy, volební guláš a koblihy ještě nevychladly a není nutné hned sahat po takovém skoro krajním řešení. Zájemců o vládnutí je hodně a možná bude i fronta. Vždyť nově vznikající dvou až tří koalice KDU + STAN +/- TOP může pěkně zamíchat ochotou dalších jít do vlády. Licitace o tom co za kolik ještě vlastně nezačala. Tahouni z ČSSD ještě také nesklaply kufry. Jediný, kdo zatím kazí cenu je Okamura, který by dal cokoliv, ale jak jsem se dnes kouknul do BakaloHN novin, už se na něj vaří voda v hrnci a po lehkém opaření mu sklapne hřebínek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik